Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert med Den gamle sangskat

DEC
15

Julekoncert med Den gamle sangskat


Dato Onsdag d. 15. december 2021, kl. 19:00
Sted Kværkeby Kirke, Kværkebyvej 70
Julekoncert med Den gamle sangskat

Den Gamle Sangskat med Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper spiller julen ind med deres tre-stemmige arrangementer af gode gamle klassikere. Syng med på den swingende “Vinterhvidt vidunderland” og lyt til trioens smukke fortolkning af “Der er ingenting i verden så stille som sne”. Derudover kan man høre pigernes egne Andrew Sisters inspirerede oversættelse af “Sleigh Ride” og lade sig overraske af et sjældent instrument på “Når du ser et stjerneskud”. 

De gamle sange fra ind- og udland bliver altid fremført så akustisk som muligt. Arrangementerne bliver skabt i samarbejde og nyt materiale skrives i fællesskab. Alt holdes i den gamle ånd, så både tekst og melodi fremstår stærkt akkompagneret af Martines guitar, Evas kontrabas og Saras ukulele. 

Pigerne er enige om, at datidens popmusik havde en anderledes kvalitet. Det var simpelthen tekster med dybt indhold og en harmonisk og melodisk spændvidde.

Trioens første EP-album “Den Gamle Sangskat” udkom i 2018, med to egne kompositioner. Til november 2020 udkommer “Jul med Den Gamle Sangskat”. De har spillet over hele landet og har også deltaget i DR's populære fredagsprogram Fællessang -hver for sig.