Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

ALSANG -Fællessang og hyggejazz på Plænen

SEP
04

ALSANG -Fællessang og hyggejazz på Plænen


Dato Lørdag d. 4. september 2021, Kl. 15:00 til kl. 17:00
Sted Kværkeby Kirke, Kværkebyvej 70
Medvirkende
Voksenkoret v. Mia Engsager. Band: Anders Westfall: guitar, Jesper Uno Kofoed: trommer, Esben Eyermann: kontrabas og Mia Engsager: trombone.
ALSANG -Fællessang og hyggejazz på Plænen

Fællessangen skulle oprindeligt have gjaldet overalt i landet den 4. maj 2020 og i dagene omkring, som en markering af 75-året for Danmarks befrielse i 1945. Der var forberedt en kæmpe begivenhed med op mod 40.000 deltagere i Frederiksberg Have, tv-transmission og masser af fællessang-arrangementer landet rundt. Men corona satte en stopper for det hele. 

Nu er den store sang-begivenhed flyttet til uge 35 og vi glæder os til at være en del af den landsdækkende begivenhed her i Kværkeby. 

Tag et tæppe eller et par klapstole med. Vi starter kl. 15 med fællessang og efter en halv times tid serverer menighedsrådet kaffe, te og kage. Mens der hygges spiller bandet en lille jazzkoncert. Bandet er Anders Westfall: guitar, Jesper Uno Kofoed: trommer, Esben Eyermann: kontrabas og Mia Engsager: trombone. 

Vi slutter eftermiddagen af med at synge sammen. Så sæt kryds i kalenderen og kom og vær med til at styrke fællesskabet i Kværkeby.