×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 21. januar 2020, kl. 19:00

Vigersted Kirke tirsdag d. 21. januar kl. 19

En af Danmarks mest berømte basunister, Carsten Svanberg, spiller nytårskoncert i Vigersted Kirke d. 21. januar kl.19 akkompagneret af Vigersted kirkes organist, Mia Engsager. Det er deres første koncert sammen, og de glæder sig begge meget.

Carsten Svanberg har en lang og succesfuld karriere bag sig. Han har bl.a. været ansat i Den Kgl.Livgardes Musikkorps og været solobasunist i både Det Kgl. Kapel og DR’s Symfoniorkester. I 1992 blev han udnævnt som professor på Hochschule für Musik i Graz i Østrig, hvor han fra 1995 til 2011 også havde bopæl. Carsten er internationalt kendt som solist og pædagog og har gæstet mange lande. Han har besøgt USA 34 gange med indbydelser fra de store kendte universiteter, bl.a. Juilliard School i New York. Han har desuden spillet solokoncert i Carnegie Hall i New York.

 Mia Engsager har været ansat som organist i Vigersted og Kværkeby kirker i 12 år og har en stor kærlighed til trombonen, da hun også selv spiller trombone. Mia er uddannet basunist fra Rytmisk Musikkonservatorium og organist fra Sjællands Kirkemusikskole. Mia udtaler, at det er en stor ære, at akkompagnere en af sine egne helte på dette fantastiske instrument.  

Publikum vil denne aften kunne nyde toner fra både filmens, musicalens og operaens verden -og naturligvis også musik fra Østrig, hvor Carsten jo har boet og arbejdet i en årrække. Duoen vil spille en bred vifte af kendte stykker, som vil give alle en festlig start på det nye år. Carsten vil fortælle lidt om stykkerne undervejs i koncerten. Apropos Østrig fortæller præst Anne-Marie en smule om kirken i Østrig og musikken ledsages af flotte fotos fra vandreture i de Østrigske alper i sommeren 2019. 


Medvirkende
Duo Classic
Sted Vigersted Kirke, Vigersted Bygade 33
Pris
Koncerten er gratis