Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

"Meditation over fasten" - koncert i Vigersted Kirke

Dato
Onsdag d. 1. marts 2023, kl. 19:00
Sted
Vigersted Kirke, Vigersted Bygade 33, 4100 Ringsted

Arsis trio, er et ensemble med tre unge musikere, som med rødder i både den klassiske musik og jazzen og giver koncerter året rundt med et varierende musikalsk program, som er nøje udvalgt til årstiden.

Denne meditative vinterkoncert lader melodiøs og nærværende musik blomstre i kirkerummets efterklang, og lytteren kan give sig hen til bevægende musik båret af cello, vokal, orgel og klaver i skiftende konstellationer. Programmet, som byder på musik af komponister som Bach, Fauré, Massenet, Duruflé og Vasks, er sammensat ud fra et ønske om at skabe et rum for indre ro og åndelig inspiration. Koncerten er gratis og varer Ca. 60 min.

Therese Nielsen er en dansk/engelsk sangerinde, sangskriver og komponist. Hun har rødder i både den klassiske musik, jazzen og folkemusikken, og denne stilmæssige bredde giver hende en unik mulighed for at synge et bredt repertoire.

Alexander er pianist, organist og arrangør med et bredt virke indenfor både den klassiske og den rytmiske genre. Han er uddannet jazzpianist fra Syddansk Musikkonservatorium. Udover sin koncertvirksomhed er Alexander organist i Skt. Jørgens kirke i Næstved.

Torbjørn er en anerkendt cellist og underviser med et alsidigt musikalsk virke indenfor talrige genrer, som udover den klassiske tradition også tæller folk, jazz og pop. Torbjørn er uddannet på Det Kongelige Danske

Musikkonservatorium i København og på Escola de Musica do Rio Grande do Norte i Brasilien.