Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kirkehøjskole

NOV
17

Kirkehøjskole


Dato Torsdag d. 17. november 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Haraldsted Præstegård, Haraldstedvej 91, 4100 Ringsted
Pris
40,-
Kirkehøjskole

Må vi være her?

folkekirken efter Luther - Med udgangspunkt i den lille bog "Må vi være her?", der udkom i maj i år, som sætter Luther til debat, inviteres til fælles refleksion over, hvad i vores fælles og individuelle tro, der giver mod til at stå op om morgenen og gå ud i dagen og møde verden med et parat hjerte og åbne hænder.
Tro har aldrig kunnet indfanges i ord og dogmer, selvom vi mennesker gennem
kirkehistorien ihærdigt har forsøgt.
Med den skotske teolog Richard Holloways ord: ”Kristendommen er ikke en måde at forklare verden på, det er en måde at forstyrre verden på, vil aftenen forhåbentlig invitere til frugtbar og fælles forstyrrelse.

Oplægsholderen Liselotte Horneman Kragh er teolog, forfatter, tidligere sognepræst og en af de tre forfattere til bogen ”Må vi være her?”, samt en af de fem initiativtagere til Katakombisk Studiekreds med hjemmesiden Nyhimmel.dk


Foredragsrækken afvikles over tre aftener kl. 19.00 i november - denne gang er det i Haraldsted Præstegård, Haraldstedvej 91.

Prisen er 40 kr. pr. aften inklusive kaffe og kage. Tilmelding er ikke nødvendig til disse aftener.

Kirkehøjskole Midtsjælland er et samarbejde mellem Haraldsted-Allindemagle, Jystrup, Kværkeby, Valsølille og Vigersted sogne