Englekoret

Vigersted og Kværkeby kirkers børnekor er for alle børn fra 2. -6. klasse.

Hver onsdag mødes Englekoret og øver sig i at synge. I koret lærer man at bruge sin stemme, at synge flerstemmigt og at synge solo. Man bliver en del af et hyggeligt fællesskab, hvor man mødes om musikken.

Koret medvirker ved børnegudstjenester, korstævner og andre arrangementer i løbet af året og synger også koncerter udenfor sognets kirker. Sidste sæson bød bl.a. på julemusical, samt koncerter i Haslev kirke og Tivoli.

Englekoret ledes af organist og korleder Mia Engsager, som også skriver en del af korets sange. Rytmiske sange, som handler om børns hverdag, årstiderne, tro m.m. Ved nogle af korets koncerter akkompagneres de af orkesteret: ”Mias musikalske univers”.

Englekoret øver hver onsdag kl. 16.15-17.45 i konfirmandstuen i Vigersted præstegård.

 

Voksenkoret

Voksenkoret er et lejlighedskor, som laver mindre projekter 1-2 gange om året. Det er for alle jer, som kan lide at synge, men som ikke har tid til at binde jer til at gå til kor hver uge. Koret har bl.a. sunget de sidste par år ved den årlige sommersang på Kirkeengen på grundlovsdag og om vinteren til “Syng julen ind” i Kværkeby kirke. Næste gang man har mulighed for at være med i koret bliver til november 2017. Hold øje med siden her og dagspressen.

 

Hvis man har lyst til at være med i et af korene, så kontakt venligst korleder Mia Engsager, på tlf. 26256490 eller mail miaengsager@gmail.com